Shkoi të marrë djalin te shkolla në Bllok, nëna përbaIIet me pamjen TRONDlTËSE

by Lajme Shqip

Një nënë e cila ka shkuar të marrë si zakonisht djalin e saj në shkollën 9 vjeçare Edith Durham në ish-Bllok, është përballur me pamje tr.on ditëse, teksa ka parë me sytë e saj se si të rinj të moshës14-18 vjeç, kapnin prej krahu nxënësit për t’u dhënë ha shash.

Den;oncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha. ‘D.r o.ga është dhurata e Edvin Kristaq Dr;ogës për nxënësit e Shqipërisë.

Lexoni den;oncimin tro ndites te prindit dixhital! sb
Doktor nje tm err i vertete.

Advertisements

Shkova sot te marr djalin tek shkolla 9 vjecare Edit Durham ne “Bllok”. Mu tek dera e jashteme e shkolles 10 te rinje te moshes 14_18 vjec i kapnin nga krahu femijet duke ju oftuar h.as has.h.

Advertisements

Ju lutem beje prezent sepse vetem Ju mund ta ngrini kete problem sepse poIicia nuk ekziston po merren me syze dhe bjonte!!

TË NGJASHME