Zbulohet sekreti i “errët” , ja pse emigrantët shqiptarë në Angli sjellin kaq shumë para në atdhe

by Lajme Shqip

Përveçse paguhen mirë për punët që bëjnë duket se ka dhe një tjetër të fshehtë në faktin e dërgesave të parave nga emigrantët shqiptarë që jetojnë në Angli.

Gangsterët shqiptarë që kontrollojnë tregun e kokainës së pastër kanë rritur praninë e tyre në Britani me rreth 60 përqind në tre vitet e fundit, duke ushqyer një rritje të kri mit të dhu nshëm.

Advertisements

Dhu na e b andës është përhapur gjithnjë e më shumë në qytetet bregdetare dhe fshatrat rurale në përputhje

me një rritje të mprehtë të ko ka inës të sjellë nga m afia shqiptare nëpërmjet lidhjeve me kartelet e Amerikës Latine, raporton The Times.

Advertisements

Ritmi në të cilin banda shqiptare ka pohuar kontrollin e kontrab andës me shumicë të ko kainës dhe shpërndarjen në Britani është paraqitur në shifra nga Agjencia Kombëtare e Kr imit.

TË NGJASHME