“Lindi 16 fëmijë se i çahej gjithmonë prez*rvativi”, 50 vjeçarja tregon sekretin

by Lajme Shqip

Jeni Bonell vetëm një nënë 50 vjeçare ka 16 fëmijë. Nëse do të jetoni një ditë të vetmë në shtëpinë e tyre do t’ju duhet të jeni shumë strikt me rregullore që ata kanë.

Historia filloi si një organizim i vështirë kur numri I fëmijëve në familje po rritej në mënyrë të frikshme.

Që nga koha kur ata ishin vetëm 7 fëmijë filluan rregullat e para dhe planet të zhgarravitura nëpër letra e mure sesi do t’I organizonte gjithsecili punët e tyre.

Advertisements

Fëmijët variojnë nga mosha 5 deri në 29 vjeç dhe kanë filluar të mësojnë për punën e shtëpisë dhe për rregullat që kur ishin shumë të vëgjël. Që në moshë fare të vogël, mësuan te gatuanin.
Familja rrëfen sekretet e tyre të rregullit, mënyrën sesi i menaxhojnë kaoset dhe rrëmujën në familjen e tyre të madhe.

Shtëpia e tyrë është e mbushur plot letra me shënime dhe me ngjyra të ngjitura kudo neper mure, tavan, dyer, dritare që shkruajnë për mënyrën e organizimit.

Advertisements

Çdo letër përveç rregullit ka të mbishkruar dhe emrin e personit që duhet të kryejë detyrën pa u ngatërruar.

Mendojeni pak sesa heroinë është kjo nënë që organizon 16 fëmijë pa rrëmujë ndërkohë që shumica e familjeve të vogla nuk dinë as se ku i hedhin çorapet./Shqipëria Ime/

TË NGJASHME