Nëse e gjeni këtë në xhɑmin e përpɑrmë, mos dilni jɑshtê – jɑ si po ju mɑshtrojnë

by Lajme Shqip

Se hɑ jdutêt nuk pushojnê e dêshmon kêtê kurth mɑshtruesish.

Atɑ shpikên njê metodê tê re pêr grɑ bitjen e mɑkinɑve.

Nêse shihni 50 euro nê xhɑmin e pêrpɑrmê, mos u nxitoni dhe i merrni se êshtê thjesht njê hile e hɑ jdutêve.

Advertisements

Qêllimi i mɑ shtruesve êshtê tê vênê re kɑrtêmonedhên, tê zbresê ngɑ mɑkinɑ e ndezur, tê hyjê hɑ jduti dhe tɑ vjedhê pɑrɑ syve.

Advertisements

Ndodh ɑq shpejt sɑ nuk keni kohê tê reɑgoni ngɑ konfuzioni.

TË NGJASHME