Edhe pse ka fjetur me meshkuj, modelja e njohur thotë se është akoma e vi*gjër

by Lajme Shqip

Ka fjetur pafund me djem, por thotë se dëshiron të jetë e v irgjër dhe tashmë është e tillë. Ylli i “On lyFans”, Alice Irving thotë se është një “virgjëreshë e rilindur”,

e cila dëshiron që të mbetet e “pastër” për personin e duhur. Pavarësisht se më parë ka fjetur me djem, Alice Irving, me origjinë kanadeze, tani ka bërë një betim duke thënë se do të bëjë dashuri vetëm me dikë që i ka fituar zemrën.

“Një virgjëreshë e rilindur është dikush që angazhohet për abstinencë, në thelb duke u zotuar për dlirësinë.

Advertisements

Pra, pa marrë parasysh se cila ishte historia juaj e mëparshme s e k s u ale, ju angazhoheni për stopim derisa të gjeni personin me të cilin dëshironi që të angazhoheni për pjesën tjetër të jetës”, ka thënë 24-vjeçarja për “Daily Star”.

Modelja e re ka krijuar një përmbajtje të çuditshme në faqen për të rritur në internet për disa vite.

Advertisements

E pikërisht përvoja në botën e të rriturve ka luajtur një rol të rëndësishëm në marrjen e këtij vendimi

TË NGJASHME