“I pari dhe i vetmi është ai”/ Eni Çobani tregon të panjohurën nga martesa

by Lajme Shqip

Juristja e njohur Eni Çobani ka folur për martesën me bashkëshortin e saj prej 25 vitesh, duke e konsideruar atë si një shembull shumë të mirë.

“Martesa ime është etalon i një martese të lumtur. Gjithmonë kur jap këshilla, marr martesën time si shembull, pasi 25 vite nuk janë pak”.

Çobani ka folur dhe rreth trajtimit të martesave së suksesshme dhe atyre të dështuara në mediat publike, duke u shprehur se kurrë nuk kemi parë personazhe të flasin hapur kur martesat e tyre nuk ecin.

Advertisements

“Ju kam kërkuar moderatorëve të bëjnë përballje mes personazheve që kanë një martesë dhe familje të lumtur dhe personazheve që martesa e tyre ka marrë fund dhe askush nuk ka pranuar. I pari personazh dhe i vetmi është Fatos Nano,

i cili kur është pyetur për bashkëshorten e tij, ka thënë se gjithçka ka marrë fu nd dhe se ai dështoi. Të gjithë e paragjy kuan pas kësaj,

Advertisements

ndërsa për mua u tregua burrë që arriti ta thonte publikisht dhe nuk vazhdoi të lëndonte gruan e tij, ndërkohë që kishte një lidhje tjetër. Sot ai vazhdon i lumtur me gruan që ka në krah”, tha juristja e ftuar në “Dita e 8”, në prezantimin e Akil Pano

TË NGJASHME