“Pa fëmijë e teIefona”. Ftesa për dasëm bëhet viraIe

by Lajme Shqip

Një yll i Ti kT ok-ut nga Plymouth është bërë papritur vi rale pasi postoi një listë rregullash për martesën e saj të ëndrrave që përfshijnë “pa fëmijë”, “pa njerëz të mër zitshëm” dhe “pa telefona”.

Kennedy Marks ka arritur mbi një milion shikime në videon që ajo e postoi në fundjavë.

Duke folur për PlymouthLive, Kennedy tha: “O Zot, është çm endur. U zgjova një ditë tjetër dhe pash gjashtë artikuj të shkruar për mua lidhur me dasmën time”.

Advertisements

Megjithatë, pavarësisht kr itikave për listën e saj, Kennedy tha se ajo u përmbahet rregullave të saj pasi dasma e saj është diçka që ajo e ka planifikuar që kur ishte tetë vjeç, transmeton Klankosova tv.

“Unë kam qenë e fik suar pas dasmave që kur isha e vogël”, tha ajo. Ja lista e plotë e kërkesave të saj!

Advertisements

Askush tjetër i veshur me të bardha

Pa fëmijë. Asnjë njoftim i madh. Askush nuk do të përdorë mikrofonin nëse nuk miratohet

Mos më str eso, pyet mamin

Jo njerëz të mër zitshëm

Nëse unë ose Rhys nuk ju kemi takuar kurrë, ju nuk do të vini.

Asnjë vra zhdësi ndaj stafit ose je jashtë.

Nuk ka telefona në ceremoni

Të ftuarit veshin çfarëdo që ju ndiheni rehat

Përdorimi i plotë i fotografit tim pas fotove të mia

TË NGJASHME