Prifti 83-vjeçar bëhet aktor për filma me pullë të kuqe: Kështu ndjehem më afër me Zotin!

by Lajme Shqip

Një i moshuar në Karolinën e Veriut ka vendosur të kthejë një faqe të re në je tën e tij.

Norm Self, la predikimin në kishë për t’u bërë një yll i filmave për të rr itur. Arsyeja që ai tha pse po e bën është se kështu ndjehet më afër Zotit(!)

Pastori 83-vjeçar bëri ndr yshimin në karrierën e tij dhe thotë se nuk është penduar aspak.

Advertisements

Sipas gazetës britanike “The Sun” që citon noamal, pastori ia kushtoi pjesën më të madhe të jetës kishës, duke i shërbyer besimit të kri shterë dhe duke zhvilluar marrëdhënie miqësore me besimtarët që dëgjonin çdo ditë predikimin e tij.

Për 30 vjet ai ishte i martuar, por më pas kuptoi se ishte ho mose ksual. Ai u di vorcua dhe u deshën 20 vite të tjera për të folur hapur për preferencat e tij se k suuale.

Advertisements

Duke publikuar faktin se ishte gej, pastori vendosi edhe që të luante në filma me pu llë të k uqe.

“Është si të bësh një festë, kjo është diçka që unë e admiroj. Më pëlqen kjo mënyrë të të bërit filma. “Ne do të bëjmë se kss gjithsesi, kështu që pse të mos e bëjmë atë një përvojë çliruese në vend që ta fshehim në errësirë?” thotë Self në një dokumentar të Channel 5.

Në një intervistë tjetër për Huffington Post, ai tha: “Po zbuloj se trupi im është me të vërtetë një tempull ku int imit eti dhe ek staza kombinohen mes tyre”. /noa.al

TË NGJASHME