E frikshme! I bëri foto djalit, por u tmerrua kur pa kush ndodhej pas tij(Foto)

by author

Foto që “Daily Mail” ka bërë publike e që do të shihni më poshtë po shokon botën që prej ditës së djeshme.

Një mama e dy fëmijëve është t.me.rruar kur ka parë se në foton që i bëri djalit, prapa tij ndodhet një fant azmë.

Laura ndodhej në parkun Plessey, Angli së bashku me vajzën, 15 vjeç, djalin 9 vjeç dhe nipi i saj, 16 vjeç.

Advertisements

Fëmijët kishin dashur të hipnin në pemë dhe Laura kishte shkrepur disa foto, por kur kishte zmadhuar njërën prej tyre ishte shokuar kur kishte parë që prapa djalit të saj ndodhej një fantazmë që kishte mbështetur dorën tek supi i tij.

Advertisements

TË NGJASHME