A e mbani mend? Erion Korini del me reagimin e papritur: Luizi po vuan…

by author

Emsione të tilla si Big Brother për këngëtarin Erion Korini janë “ekperiment njerëzor na bën të jemi koherent ndaj mënyrës se si reagojnë në situata të ndryshme”.

Erion Korini: Fakti që është një ekperiment njerëzor na bën të jemi koherent ndaj mënyrës se si reagojnë në situata të ndryshme.

Ai është një lloj eksperimenti i ndërtuar sipas një loje. Dhe komentet e njerëzve hera herës ndryshojnë. Në rrjete sociale ka një mllef, ka një tallje ndaj VIP-ave.

Advertisements

Sipas Korinit nuk është gjë e bukur që në një format të tillë ka pasur “dhunë fizike, psikologjike verbale”.

Sa i përket një nxdër personazheve më të përfolur Kejvinës ai u shpreh se “ajo nuk është futur aty që të lexojë Biblën”.

Advertisements

Erion Korini: Aty ka pasur dhunë fizike, psikologjike verbale. Nuk është gjë e bukur.

Unë nuk e njoh Kejvinën. Më pëlqeu mënyra se si e bëri në fillim lojën. Ajo nuk është futur aty që të lexojë Biblën. Mua më vjen inat që kur gjete një si Luizi gjej dhe 3 të tjerë. Ti ke krim jashtë, ti ke korrupsion habiten me Big Brother.

TË NGJASHME