Gabimet e pafalshme që bëjnë meshkujt në ma***enie intime me njeriun e zemrës

by author

Shkojnë nga zero në s ks pa një seancë ngrohjeje të atmosferës. A arrin një anije e NASA-s menjëherë nga toka në pjesën më të largët të stratosferës? Jo. Asaj i duhet të ngrohet në fillim. Ju e kuptoni. Raketa ka nevojë të përgatitet. Dhe gjithçka tjetër

Nuk të lënë të drejtosh lojën. Ka një vijë të hollë mes “dom nimit” dhe “ua, ti ishe fëmija i mesmë, apo jo?”.

Shkojnë direkt te pozicioni i tyre i preferuar pa të lejuar nisjen e nevojshme.

Advertisements

Nuk zbresin poshtë te ty, para s ksit, nëse ti nuk zbret poshtë te ai. Pse s ksi or l te meshkujt qenka një etapë paraprake dhe për femrat jo? A në rregull, për shkak të patriarkalizmit.

Ndërpresin pa takt punën me gj hë, për ta vazhduar me g shta. Dhe nuk është që bëjnë figurë të mirë.

Advertisements

Kur provojnë disa lëvizje të çuditshme dhe të pakëndshme që i kanë parë në filma p rno, pa të pyetur. Ou, edhe vajzat kanë qenë 12 vjeë dhe ëndërronin që një princ do shfaqej me kalë për t’i peshkuar, por dëshirat kanë kufij.

Ndryshojnë destinacion pen tr mi, pa të pyetur. Nuk ka rëndësi çfarë i kalon në mendje, pyet, prit përgjigje.

Të k fshojnë gj ksin shumë fort. Askush nuk ka thënë që kjo gjë është eks tu se.

Mendojnë që të gjitha duan st mulim kl tor l, disa po, por për të tjera, është shumë i ndjeshëm. Kështu, që nuk është gjithmonë praktikë e mirë të vazhdosh sikur po shtyp butonin e ashensorit.

Injorojnë shenjat dhe tingujt e trupit tonë dhe vazhdojnë me lëvizjet që i pëlqenin ishes së tyre. Jemi të gjitha unike me mënyra të ndryshme eks timi dhe ti je d mbel.

Mendojnë që nuk kanë nevojë për lubrifikim ekstra dhe s ksi përfundon në një seancë aspak s xy. Nuk mund të besosh vetëm te forcat e natyrës.

Kujdesen për org zmën tënde vetëm për të kënaqur egon e tyre, jo për të të dhënë kënaqësi. Zbresin të vendosur dhe pastaj shfr jnë si fëmijë kur nuk ndodh. Nuk është aspak s xy!

Janë shumë të qetë kur nuk ndodh asgjë për ty atë natë dhe i thua që nuk është faji i tij. Dhe ai thotë “E di! Është e komplikuar me ju vajza!” dhe pas pesë minutash është në gjumë.

Mendojnë që ne të gjitha duam që të flesh te ne dhe të jesh vërdallë të nesërmen për mëngjes. Jo. Rutina ime e mëngjesit me një dush dhe vendosjen e 70 kremrave në fytyrë është e shenjtë.

TË NGJASHME