Luhatje në këmbimin valutor, ja çfarë po ndodh me euron dhe dollarin në vendin tonë

by author

Sot më 26 maj 2023, dollari amerikan blihet me 102.7 lekë dhe shitet me 103.6 lekë.

Euro blihet me 110.3 lekë dhe shitet 111 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126.5 lekë dhe shitet me 127.6 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.9 lekë, ndërsa në shitje me 113.8 lekë.

Advertisements

TË NGJASHME