Lot dhe trishtim! La tre jetimë dhe u kthye i vdekur nga Greqia

by author

Tre ditë më parë një shqiptar u ekzekutua në Pire të Greqisë nga një i moshuar për shkak të debateve të vazhdueshme për parkimin. Autori është 68-vjeç, i arrestuar. Pas krimit në momentin që ekzekutoi shqiptarin 39-vjeç nuk shprehu pengesë, por më pas bëri një tërheqje.

Advertisements

I moshuari ishte agresiv, sipas banorëve të zonës, madje kishte qenë i dënuar disa vite më parë për fyerje. Tragjedia pllakosi familjen shqiptare. Briken Limka la tre fëmijë jetimë. Mediat greke sjellin disa dëshmi të personave që e njihnin.

Advertisements

Suzana, mikesha e familjes së të ndjerit nga Korça ka folur për “MEGA”-n duke thënë vetëm fjalë të mira për 39-vjeçarin që u nda nga jeta kaq padrejtësisht.

“Ishte një djalë shumë i mirë, një familjar shumë i mirë. Kishte ardhur shumë i ri këtu, që 16 vjeç dhe punonte ditë e natë për të rritur fëmijët e tij. Ishte punë shtëpi, punë në shtëpi”, tha ajo.

Siç përshkruajnë miqtë dhe të afërmit e viktimës, tre fëmijë mbetën tani pa mbështetjen e tij. “Dy vjet më parë, humbi babanë e tij nga një sëmundje e vjetër, kështu që ai po punonte për të ndihmuar vëllezërit e motrat dhe nënën e tij.

Tre fëmijë vetëm, si do t’ia dalë e gjora, vetëm Zoti e di”, tha miku i familjes. “Ai ishte më i miri, më i qeshuri. Nuk kishte krijuar asnjëherë problem”, tha për “MEGA”-n një tjetër banor i zonës.

TË NGJASHME