Bie ndjeshëm euro, çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja?

by author

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 100.5 lekë dhe do shitet me 101.8 lekë.

Advertisements

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 105.6 lekë dhe do shitet me 106.4 lekë.

Advertisements

Vërejmë se monedha evropiane ka shënuar ulje në krahasim me ditën e djeshme, ku blihej me 105.9 dhe shitej me 106.7.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 108.8 lekë dhe do shitet me 109.8 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 120.9 lekë dhe do shitet me 122 lekë

TË NGJASHME