Vëllai i Albano Bogdos: Ai është Mbret, ju jeni fshatarë

by author

Pas gjithë kryqëzimit nga rrjeti, nga ndjekësit e tij dhe gjithashtu nga personazhet publik,

Advertisements

duket se Albano Bogdo nuk është penduar aspak për ofendimin e rëndë nga Alban dhe Beatrix Ramosaj.

Advertisements

Këtë e vërteton postimi i vëllait të Albanos në Instagram.

“Fjalët e një mbreti do t’i dhembin gjithmonë mendjes së një fshatari. Në krahun tënd deri në fund të botës.”, shprehet ai.

TË NGJASHME