A e mbani mend tortën gjigante të 100 vjetorit të Pavarësisë? Shihni dhe njëherë pamjet e turpshme dhe të dhimbshme

by author

Me siguri ju kujtohen momentet e prerjes së tortës gjigande që ishte bërë në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Advertisements

Më shumë sesa torta, ajo që nuk harrohet lehtë nga mendja e secilit është ‘akti barbar’ që i punuan tortës, ku të rinj e të reja, por dhe gra të moshuara nuk ngurruan që të merrnin sa më shumë nga kjo tortë.

Advertisements

TË NGJASHME