A ju kujtohet shqiptarja që u martua me një njeri me ngjyrë? E dhimbshme çfarë ka ndodhur me të

by author

Një vajzë shqiptare shkoi për studi me në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin.Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të bes dis ngj y ra ime”.Përgjigja e saj ishte një p u thje.

Advertisements

Pas dy vitesh marr ëdh ënie, ajo mbeti sht at zënë por prindërit i kërkuan ta a b.or t o nte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me n.gj yrë.Pas disa vitesh ajo erdhi në Shqiperi për t’u treguar prindërve nipin e tyre me shpresën që da shuria prej gjyshërish do t’i zb ust e por kur panë që kishte trashëguar ngjyrën e Henrit i thanë se s’kishin për ta pranuar kurrë.

Advertisements

“Coje djalin ta rr isë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.
Henri e sh tyu të përpiqej seriozisht të krijonte një urë komunikimi me ta, sepse e shikonte që gruaja e tij po v u a n te.

Por ata nuk pranojnë në asnjë lloj mënyre.Por edhe komentet në Facebook janë për t’u hab itur, shqiptarët janë shumë ra c ist dhe e quajnë turp këtë që ka bërë kjo vajzë shqiptare.

“Tre mundësi ke: të v a.re sh, të h idhe sh ose ta dj.eg ësh veten me b.e nzin ë, përndryshe ka pas mjaft djem që jan ma të bukurit në planet. T.u rp, pa fytyrë, mjerë prindërit çfarë paskan rritur.”, shkruan një komentuese.

“Mos mendo t’ia mbushësh mendjen prindërve, moj m.an i a ke se .k s uale.

Për një z.ez a k i shk ele të gjitha, pe botën me sy, atje që marrin z.e zak për burrë, o burra edhe ti.

Nuk është fundi i botës, lëre z.ezakun se nuk ta duan prindërit, nuk je as e para as e fundit.

Gjithsesi të gjitha ato femra që marrin z.e z ak kur janë të reja ndahen në moshën 60-65 vjeçare, se atëherë i bie era më shumë z e.z akëve, r.acë majmuni.

Çka është më e dh i.m bshmja, pse z e.zak, atë f.ëmijën nuk ta do as prindërit as shtëpia, as shoqëria.

Mos femra shqiptare, se nuk janë zh.dukur nuk janë mbaruar ende shqiptarët, shqiptarët janë raca më e bukur në botë! Pse zgjidhni m.ajmunin!”, shkruan një burrë.

Por ka edhe nga ata që e mbështesin zgjedhjen e saj:

“Epo në fakt, ra ca shqiptare që rr.eh gratë, vr et babain dhe nënën dhe shumë mask.arallëqe të tjera, janë të përkryer.

Sh.ajnë të gjithë ata që janë të sh.arë.

Njeriun e krijoi Zoti e askush nuk ka të drejtë të sh ajë askënd.

Me n.gjyrë a pa ngjyrë, të mëdhenj e të vegjël ne jemi njerëzit e Zotit”, shkruan një tjetër.

TË NGJASHME