‘Ajo donte aventura o Aldo, lek, më merrte në shtëpi, djali shtang Aldon: Po m’gjete nanji…

by author

Një dialog që kur ta lexoni do shkriheni së qeshuri. E po fundja fare, kanë halle njerëzit.

Advertisements

Një “djalë” ka telefonuar tek Aldo, emisioni i tij i mëngjesit në Klan dhe i ka kërkuar ti gjejë ‘nanji për qëllime serioze, me kalu jetën’, siç u shpreh telefonuesi.

Advertisements

Ja se çfarë historie kishte pasur djali me të fejuarën e parë:

Mora për një njohje jam 45 vjec, jam usta, thash për qëllime serioze.

Ke do të njohësh.

Po pate nonji, po dili nonji për serioze.

Ke ndonjë emër që kërkon ti?

Jo skam emër unë po po qe se del nanji.

Nganji edhe del o burr po nga këto që kanë dalë ka ndonjë që të tërheq vëmendjen? Dalin përdit o burr

A rrofsh o burr ja jepi numrin tim, qëllime serioze thuj, shpinë e kam tgjitha i kam a kupto, për tkalu jet me than sdu me u tall.

Ti ke qenë i martuar?

Kam qen i fejum po jam nda jam p rish,

Pse

Po kemi cik sedër

Bravo, po për cfare e ke sedrën ti?

Po filloi gruja duke vj edh nëpër shpi, v idh telefon, v idh lek, kur i v jedh në shpinë e vet, e i co te baba vet, ajo femër i bo tgjitha

O bobo paska qenë situatë e rëndë. Nga e gjete vlla

M’ra fati keq o Aldo.

E gjete apo ta bëri njeri?

Ma boni x person se s’du ta përmend as me emër edhe u zhgë njeva, njeriu bika vi ktim. Ajo kish pas tjera halle, donte me kalu aventura jo jet, donte për interes ajo Aldo.

Po qe lloi ha jdute kjo? Une si njoh njerezit.

Po jo mo vlla se s’jane gjithe njerezit njesoj, mbase qellon e mire ajo.

TË NGJASHME