Ajo është me “ato”, por do që të bëjmë dashuri? Mjekja jep lajmin e papritur

by author

Stina e verës duket se i ngordh njerëzit në çdo aspekt dhe si fillim ata mendojnë të shkojnë drejt plazheve për të gjetur sa më shumë freski.

Advertisements

Por, ka edhe nga ana që preferojnë pushimet malore dhe kërkojnë të gjejnë aventura sa më të shumta në vende të tilla.

Advertisements

Gjithsesi, si në plazh ashtu edhe në mal, duket se stina e verës i bën njerëzit më të afërt dhe më të dashur me njëri tjetrit ndaj dhe atyre u hapet më shumë “oreksi” për të bërë dashuri.

Së fundmi çiftet janë përballur me një dilemë shumë të madhe, sidomos ata që janë në plazh…

A mund të kryejmë marr ëdhënie nëse femra është me “ato”.

Dihet që një grua e cila po kalon pe riodat normale, e ka pak të si.kletshme të dalë në plazh dhe i tenton të gjithë mënyrat për ta fsh.ehur sa më shumë atë pro.blem, por kur bëhet fjala për të bërë das huri.

Madje, duke folur për këtë temë jemi habitur shumë kur kemi lexuar letra të shumta, por edhe komente të njerëzve që thonë se partneret e tyre kanë kërkuar të bëjnë më shpesh dashuri kur janë me “ato” se sa në krahasim me gjendjen normale.

Ndaj dhe rreth kësaj teme ne kemi bërë disa kërkime dhe kemi konsultuar mjek të specializuar dhe sot do t’ju tregojmë se çfarë duhet të kini parasysh nëse nuk e keni “pro.blem” të bëni dashuri kur femra është me periodat mujore.

Kështu, një nga mjeket më të mira në Suedi gjatë një studimi të kryer rreth kësaj teme, kërkon të këshillojë sa më shumë çiftet të tregohen të përmbajtur pasi të bësh dashuri gjatë kësaj periudhe nuk ka shumë benefite.

Sipas mjekes, gjithçka është në dorën tuaj, por mos harroni se nëse ju do të zgjidhnin të dëgjoni pasionin tuaj, ju nuk duhet të harroni këto më poshtë:

Duhet të kujdeseni për higjienën e akt it kur bëni das huri, pasi gjákù është terren i mirë për mí kròbèt dhe jeni më të rrè zíkùará ndaj ínfè ksíonève. Prandaj këshillohet të përdorni masa mbrojtëse.

Para se të kryeni mar rëdhënie int.ime, mund të bëni një dush për të qenë më të pastra dhe për të pasur më pak shenja të periodave.

Por, këshilla më e vlefshme e mjekes nuk është vetëm 2 pikat e mësipërme, ndaj ajo kërkon të ketë vëmendjen e të gjithave prej jush pasi është një tjetër gjë që mund t’ju sjellë pro.bleme kur bëni dashuri gjatë ciklit.

Mjekja këshillon që femrat duhet të kujdesen edhe gjatë atyre ditëve, pasi ekziston mundësia për të ngelur shtátzènè, edhe pse ato nuk e dinë këtë gjë. Kjo sepse fara e mashkullit mund të mbijetojë në mí tèr deri pas 1 jave.

Ju tashmë i mësuar të gjitha rreth kësaj teme ndaj dhe zgjedhja do të mbetet në dorën tuaj, por mos harroni se higjiena personale është primare për të gjithë ju.

Ju ka ndodhur që të bëni dashuri kur femra është në periudhën e ciklit? Tregoni edhe ju eksperiencën tuaj.

TË NGJASHME