Ajo shkoi të vizitohej por ai i bën të pabesheshmen, arrestohet mjeku gjinekolog, ja çfarë i bëri 18-vjeçares

by author

Arrestohet nga policia nje mjek gjinekolog ne Greqi.

Advertisements

Sipas informacioneve nga policia, mjeku 50-vjeçar u a rrestua pas de noncim it që kishte bërë një vazjë 18-vjeçare, sipas së cilës mjeku kishte kryer veprime të pahijshme teksa e vizitonte.

Advertisements

Mjeku e mohon a ku zën e ngritur ndaj tij, duke argumentuar se ajo që ndodhi bazohej në procedurat e punës dhe nuk kishte si ta vizitonte ndryshe vajzën.

Sipas denoncimit të së resë, vajza kishte shkuar për një vizitë gjinekologjike.

TË NGJASHME