Arrestohet i “forti” i Sukthit, nipi i tij dhe ish-punonjës policie

by author

Policia e Durrësit ka arrestuar të të ashtuquajturin i “Forti i Sukthit”, Rexhep Arapi, i njohur ndryshe edhe si Kep Arapi.

Advertisements

Gjatë një operacioni në Durrës, mësohet se janë arrestuar edhe nipi i tij si dhe ish-punonjës policie.

Advertisements

Raportohet se Kep Arapi, është përfshirë në një tentativë vrasje me ish-shefin e Komisariatit, Dedan Gjoni.

TË NGJASHME