Autoritetet amerikane bëjnë thirrjen e fortë: Merrini seriozisht UFO-t, para se të…

by author

Thirrje të vazhdueshme po bëhen që autoritetet amerikane të zgjohen dhe t’i marrin seriozisht UFO-t.

Advertisements

Politikanët e lartë në Shtetet e Bashkuara po kërkojnë që shefat e mbrojtjes në mbarë botën të bëjnë më shumë sesa thjesht të regjistrojnë pamjet dhe të trajtojnë në mënyrë aktive makinat fluturuese të paidentifikuara.

Advertisements

Kjo thirrje vjen pasi hetuesi britanik i UFO-ve Nick Pope tha se viti 2022 do të jetë një “vit sizmik për UFO-t”.

Përfaqësuesi i Tenesit, Tim Burchett, akuzoi Pentagonin për fshehje të informacionit nga Kongresi.

Ai tha: “Unë nuk i besoj Departamentit të Mbrojtjes që ta bëjë këtë të drejtë pasi ideja ka qenë gjithmonë pjesë e një fshehjeje.

“Është e qartë nga provat publike se ne nuk kemi kontroll të plotë të hapësirës sonë ajrore.

“Kjo është një çështje e sigurisë kombëtare dhe është gjithashtu e papranueshme.”

TË NGJASHME