Babai i 4 fëmijëve e tregon në emision me zë të drishur: Gruaja më jepte ilaçe gjumi të sillte dashnorin në shtëpi natën, e fëmijët e shikonin

by author

I ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë Alfred Karaj është 38 vjeç. Ka 4 fëmijë, një djalë 18 vjeç , një vajzë 12 vjeç, një vajzë 6 vjeç dhe një vajzë tjetër e cila është 19 vjeç.

Advertisements

Alfredi para 4 vitesh e përz uri bashkëshorten nga banesa pasi sipas tij ajo i kishte sjellë të da shurin në shtëpi ndaj dhe ai e d ëboi.

Advertisements

Pas divo rcit gjy kata ia la ne nga rkim fë mijët Alfredit i cili vu an nga ep ilepsia. Ai thotë se ka bërë gjithçka për fëmijët e tij. Ish-bashkëshortja sipas tij nuk i është përgjigjur kurrë.

Alfred: Kur u martova isha 18 vjeç dhe ajo 16 sepse dy pleqtë i kam pasur in validë, nuk shihnin. U martova me mblesëri sepse duhet të kujdesej dikush për prindërit. Kam 17 vjet martesë me të.

Mirela Milori: Pse vendose të nda heshit pas 17 vitesh? Alfredi: Sepse ma solli tjetrin tek shtëpia. Ajo ma ka he dhur val ium gjumi, më ka bërë me str es sepse unë vu aj nga epi lepsia.

Mirela Milori: Po fë mijët jet onin në shtëpi dhe ajo fu ste të da shurin në shtëpi në prani të fë mijëve?

Alfredi: Po, vajza e madhe e ka ditur komplet si histori.

Mirela Milori: Kur e mësove ti këtë që vinte dikush në shtëpi?

Alfredi: Vajza e madhe m’i rrë feu të gjitha.

Mirela Milori: Vendosët të nd aheshit, pranoi ajo që kishte një rap ort tjetër?

Alfredi: Ajo nuk pranoi, por e pranoi ai që ka pasur.

TË NGJASHME