Bashkimi ngel pa fjalë nga vajza e re që në pikë të mëngjesit, e pabesueshme cfarë i thotë

by author

Bashkim Hoxha nis emisionin e tij duke lexuar gazetat dhe duke pritur telefonatat nga njerez te ndryshe

Advertisements

dhe ate e marrin ne telefon njerez te ndryshem ne to ka histori te ndryshme nga me te cuditshmet.

Advertisements

Por kjo telefonate ishte ndryshe nga te tjerat.

Shqetesuese ishte nje telefonat e nje vazje te re pasi bente thirrje qe te rinjte te largohen nga shqiperia.

Ky vend nuk ka me shpres thote telefonuesja.

Ajo u shpreh ndër të tjera:

“Kështu siç janë bërë ligjet këtu, askush nuk ka të drejta. Të rinjtë nuk mund të diplomohen,

të dalin nga bankat e shkollës dhe të mos paguhen, të shfrytëzohen dhe të punojnë pa të drejtë rroge. Kjo është shumë demoralizuese për të gjithë rininë.

Por Bashkimi ka mbetur pa fjale nga telefonata dhe vazhdoj me telefonaten tjeter.Po ju si mendoni?

TË NGJASHME