Belinda Balluku shton emrin e motrës së saj, Pamela Qirko për t’u trajtuar si VIP në Aeroportin e Rinasit(Foto)

by author

Zv.kryeministrja Belinda Balluku ka firmosur një vendim për të shtuar edhe emrin e motrës së saj, Pamela Qirko, kryetare e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për të përdorur një nga tre sallat VIP të aeroportit “Nënë Tereza”.

Advertisements

Vendimi është marrë në dhjetor të vitit të kaluar, por është botuar vetëm dje në Fletoren Zyrtare.

Advertisements

Në vendim thuhet se sallën B të VIP-ave të Aeroportit “Nënë Tereza” mund ta përdorin, përveç kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Ministrave, deputetëve dhe ish Presidentëve, edhe Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Pamela Qirko.

TË NGJASHME