“Ç’vajzë ke rritur kështu moj?” Vjehrra e nuses bën “për 1 lek” krushkën, ajo përfundon në urgjencë

by author

Një vajzë e sapo fejuar ndodhet në pr sion të vazhdueshëm nga vjehrra e saj, kjo për shkak se

Advertisements

për cdo sjellje të cilën ajo e quan gabim të nuses, ajo ia tregon krushkës, pra nënës së nuses.

Advertisements

Por jo vetëm kaq. Kjo vjehrrë i kërkon edhe llogari krushkës, pse ka rritur sipas saj një vajzë të tillë.

Nga ajo që thonë dëshmitarët, nusja e re thjesht nuk është ambientuar me familjen e re dhe

sjelljet e saj mund edhe të mos shihen si gabime, por mesa duket vjehrra është syshqiponjë dhe nuk toleron.

Krushka nga ana tjetër si tip i ndjeshëm, e ka përjetuar keq gjithë këtë situatë prej kohësh dhe thuhet se disa herë ka përfunduar në Urgj ncë me tension të lartë.

TË NGJASHME