Dashuria Nuk Njeh Moshë Për Gaz Pajën Dhe Bashkëshorten E Tij. Ja Sa Vite Diferencë Kanë Gazi Dhe Iva

by author

Dashuria nuk njeh moshe per Gaz Pajen dhe bashkeshorten e tij. Ja sa vite diference kane Gazi dhe Iva

Advertisements

ktori i humorit, Gaz Paja dhe partnerja e tij Ira lidhën kurorë më 1 qershor të 2019. Ndonëse pak kush di informancione për lidhjen e tyre apo jetën private disa detaje kanë mundur të zbulohen pas martesës së çiftit.

Advertisements

Fillimisht u zbulua se bjondja bukuroshe që i ka rrë mbyer zemrën yllit të “Portokalli” ështe me origjinë nga Dibra, ndërsa tani është zbuluar edhe një tjetër fakt: diferenca e madhe e moshës mes dyshes.Aktori sipas informacioneve që rezultojnë në Internet ka lindur më 27 Shtator të 1978-ës, kështu këtë për pak muaj pritet të mbush 43 vjeç.

Nga ana tjetër Ira, tashmë bashkëshortja e tij, sipas të dhënave që mund të mblidhen nga Instagrami i saj rezulton se në Dhjetor të 2016-ës është diplomuar në Universitetin Aleksandër Moisiu Durrës, e kështu mosha e saj eshtë tek 26-27 vjeç.

Pra Gazi dhe Ira vërtetojnë dhe njëherë shprehjen se dashuria nuk njeh moshë sepse mes tyre ka një diferencë prej më shumë se15 vite

TË NGJASHME