Detaje të reja! Pasaniku problematik, del e shkuara e errët e babait të Vanjës, 14 vjeçares të vrarë në Shkup

by author

Për të zbardhur sekretet e kësaj familjeje, Nova.rs ka kontaktuar gazetarin nga Maqedonia e Veriut, Kristijan Landov. Ai tha se Aleksandri njihet si një “person problematik”.

Advertisements

“Babai i Vanjës dyshon se i ka treguar vrasësit se si, ku dhe ku do të lëvizë Vanja atë ditë. Kjo është arsyeja pse vrasësi planifikoi gjithçka saktësisht. Sipas atyre që e njohin, babai Aleksandar ishte një person problematik, bixhozxhi dhe narkoman. Dhe vjen nga një familje e pasur nga Shkupi, babai i tij ishte regjisor dhe punonte në Poloni. Pandjeshmëria e tij e tronditi opinionin, kur ai i dha dy gishtat e madh gazetarëve kur po e përcillnin në gjykatë”, thotë Landov.

Advertisements

Sipas bashkëbiseduesve të Nova.rs, policia dyshon se ai kishte para për shkak të lojërave të fatit, ndërsa nëna e Vanjës ka shitur dy apartamente. Gjithashtu konfirmon se gjyshi i Vanjës nga nëna ishte një person i respektuar dhe i pasur në Shkup.

“Gjyshi i Vanjës nga nëna dhe gjithë familja ishin një familje e respektuar dhe e pasur. Djali i Vanjanit, Wangel, me emrin e të cilit u emërua, ishte drejtor i doganave, dhe gjyshja e saj ishte nga një familje e njohur Vllahe. Nëna e Vanjës jetonte me dy vajzat e saj në banesën e pallatit të ndërtuar nga Palevski, ndaj gjithçka ishte planifikuar saktësisht rreth rrëmbimit të saj. Mjekësia ligjore ka përfunduar autopsinë dhe sipas informacioneve fillestare ajo është vrarë me armë nga Palevsky. Nuk ka asnjë informacion zyrtar nëse rrëmbyesit kanë kërkuar para, këtë do ta tregojë hetimi. Është shumë e çuditshme deklarata e nënës e cila tha se babai ka punë të nderuara dhe se janë në marrëdhënie të mira”, thotë Landov për Nova.rs.

Siç theksoi vetë gazetari, autopsia e Vanjës ka përfunduar dhe pritet që rezultatet e saj të tregojnë se si u vra adoleshentja, ndërkohë që përfshirja e babait të saj dhe marrëdhëniet në familjen e Vanjës po zbardhen çdo ditë.

TË NGJASHME