Dite të errëta për monedhat e huaja, ja cpo ndodh sot me to

by author

Sot, më 25 Nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 93.2 lekë dhe shitet me 94.4 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 102 lekë dhe shitet 102.8 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 105 lekë, ndërsa në shitje me 106.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 116.8 lekë dhe shitet me 118.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.1 lekë, ndërsa në shitje me 70.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

TË NGJASHME