Djali nga Elbasani kërc*non të dashurën e tij: Pse ike në kafe pa leje une ty do të…

by author

Një vajzë ka shkruar në redaksinë e JO Q se ndihet e kërc ënuar nga i das huri i saj dhe është mjaft e tme rruar nga ajo që ai mund të bëjë.

Advertisements

Vajza shprehet se në fillim li dhja e tyre ishte mjaft normale, por ka arritur në atë pikë sa ai e kon trollon për çdo gjë, madje nuk e lë të dalë në kafe as me shoqet pa lejen e tij.

Advertisements

Vajza ka nevojë për ndi hmë, për shkak se nuk di si të veprojë, ajo thotë se djali njihet si “Ham shori i Elbasanit” dhe ajo ka frikë se ai do t’i bëjë ndonjë gjë, sidomos nga mesazhet kërc ënuese të ditës së sotme.“Përshëndetje,

ju lutem jam shumë keq më jepni një ndihmë sepse nuk e di si të veproj. I dashuri im është shumë i dhu nshëm, nuk më lë të bëj asgjë.

Në fillim ishte shumë i mirë, nuk ishte shumë kërk ues, por dhe unë besnike i kam qenë gjithmonë. Sonte dola në kafe me shoqet dhe kur i thashë filloi të më kërc ënonte.

Ai do të vijë këtu në shtëpinë ku jam, por kam shumë fr ikë. Nuk e lë dot se e dua, por kam fr ikë ta lë sepse është shumë i rrezikshëm.

Kam frikë se mi bën ndonjë gjë familjes”, shkruan ajo.Më poshtë vajza na dërgon edhe bisedën e bërë së fundmi mes tyre nëpërmjet fotografive.

TË NGJASHME