E fejuara futi kekun në furrë, burrit i digjen 40 mijë eurot që fshiheshin brenda

by author

Strudeli që kushtoi 40 mijë Euro. Alberto Vazzoler, ish dentisti 52-vjeçar nga San Donà di Piave në Tetorin e vitit 2016 fshehu paratë tek soba duke mos i deklaruar tek au to rite tet tatimore, por e fejuara e tij i bëri gj ëmën, pasi në furrën ku gjendeshin Eurot ajo poqi një strudel.

Advertisements

Silvia Moro, e fejuara e dentistit është përgjuar nga au tor itetet, dhe në një sms të dërguar motrës së saj, ajo shkruante

Advertisements

“Kam bërë një ga fë, kam pjekur strudelin në furrën ku ishin 40 mijë Euro të cilat u do gjën”.Shikovid me poshte

Kjo provë është bërë e ditur dijen e djeshme kur Vazzoler ka dalë para gjyk a tës, pasi është në he tim për mosdeklarim të ardhurash.

Por kjo nuk është hera e parë që 52-vjeçari është në h eti m. Në vitin 2011 ai u p ad it për eva zion fiskal, një ak uz ë nga e cila u lirua në tetor 2017. Ai u arr.estua përsëri në maj të 2018 për të njëjtën akuzë

Sipas mediave italiane të cilat u referohen he ti me ve, ai nuk ishte pothuajse asnjë nga pasuritë që posedonte në emrin e tij, për tu shm ang ur de ty rim eve ndaj shtetit. Au tori tet et kanë se kue stru a shtëpia të cilat ishin shumë luksoze si dhe makina.

TË NGJASHME