E Ië burrin sepse u sëmurë rëndë, pas 5 muajsh nusja i kërkon lekë vjehrrës për të …(Video)

by author

Në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gj.yq” tek E Diela Shqiptare kanë ardhur Engjëllushe dhe Dervishi, burrë e grua të cilët kanë treguar se djali i tyre është dia.g.nostikuar me një së.mundje të rëndë në gj.a.k dhe nusja e tyre sapo pa an.alizat e bashkëshortit i cili ku.rohej në Itali, e b.rak.tisi atë dhe mori me vete djalin e porsal.indur.

Advertisements

Pas 5 muajsh ajo i dorëzon nipin dhe kërkon p.agesë për 5 muajt që ajo është kujdesur për të.

Advertisements

Engjëllushe: Filloi seanca e parë e gjyqit. Erdhi Endejda dhe më solli djalin tek avokati i saj, e plas djalin atje dhe kër.cet ik me v.rap.

I thotë avokatit unë e kam mbajtur 5 muaj këtë fë.ijëm dhe unë dua lekët e këtij fëmije sepse e kam ush.qyer 5 muaj.

Eni Çobani: Tani na befasuat, nëna e fëmijës që është Enejda Dhimitru vjen në zyrën e një avokati që është Hamataj dhe e përshëndesim dhe i thotë të vjehrrës urdhëro merr këtë fëmijë, do më japësh edhe 5 muaj lekët që e kam mbajtur këtë fëmijë? Po ju pse va.jtët tek avokati i Enejdës?

TË NGJASHME