E kujtoni poIicen Ina Nukën që humbi gishtat në protesta?! Ja cpo ndodh me jetën e saj sot

by author

Të gjithë e mbajmë mend Ina Nuken efe ktiven e cila h umbi dy gishta të dorës pasi u pl a gos në një nga pro testat kundër qeverisë. Sëfundmi ajo ka rrëfyer për mediat se tashmë është mirë dhe vazhdon jetën normalisht pas incidentit që la gjurmë në jetën e saj.

Advertisements

Në një intervistë për TCH, ajo është shprehur:

Advertisements

Ina Nuka: Periudha pas ngjarjes e cila bëri bujë ishte e vështirë si për mua dhe për pjesëtarët e familjes sidomos për mamin pasi ajo edhe sot e kësaj dite më merr në telefon 20 herë në dite pyet “Si je? Ku je?” por u mbyll mirë nuk kisha probleme të mëtejshme sepse kur kemi vendosur të bëhemi polic kemi marrë parasysh të gjitha çfarë ka profesioni ynë. Jeta ime private… nuk jam më beqare jam e fejuar dhe jetoj bashkë me të.

Po në anën profesionale Ina çfarë ka ndryshuar?

Ina Nuka: Ishte një periudhë me goxha intensitet si nga ana e mediave ashtu dhe nga ana e zyrtarëve të lartë të shtetit por është zhurma e madhe që shumë shpejt më ktheu në normalitet vazhdoj akoma në radhët e policisë së shtetit aktualisht jam dhe në marrëdhënie pune edhe shkollë për shkak se jam edhe për vazhdimin e shkollës së lartë të hetimit të krimit.

Nëse flasim për dëshirën më të madhe tënden, cila është ajo?

Ina Nuka: Eeeh dëshirat janë shumë të mëdha sidomos në pjesën e policisë njëherë … se di ndoshta një ditë të isha drejtuese e ndonjë organizate të caktuar në policinë e shtetit.

TË NGJASHME