E reja martohet me plakun, 3 muaj pas dasmës merr një lajm që ja shkatërroj jetën

by author

Vetëm për të dalë nga sk amja ekonomike në të cilën ndodhen, njerëzit kanë shkuar edhe në veprime ekst reme.

Advertisements

Një gjë e tillë ka ndodhur edhe me këtë vajzë, e cila vendosi të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vështirë e plot me vuajte.

Advertisements

Ama pas 3 muaj martesë ajo mësoi të vërtetën sh o k uese të jetës së saj: Kishte lidhur kurorë me gjyshin e saj biologjik.

Sipas mediave amerikane, protagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville, e cila kishte lënë pas dy martesa të dështuara dhe kishte pasur një raport të vështirë me familjen e origjinës.

Një histori e ngjashme edhe ajo e 68- vjeçarit, i cili ishte mbajtur larg nga djali i tij, pasi partnerja e tij e parë ishte larguar me të voglin, ishte martuar sërish dhe kishte pasur fëmijë të tjerë, para se të div orcohej sërish.

E reja dhe i moshuari u njohën në një sajt takimesh online, ku pasi u takuan dhe u lidhën, vendosën të martoheshin me njeri-tjetrin.

Pas tre muajsh, u zbulua surpriza e hidhur, teksa vajza po shikonte disa fotografi të vjetra të bashkëshortit të saj, ku ai shihej me djalin e parë, të cilin i moshuari nuk e kishte takuar më. Ai fëmijë ishte babai i 24- vjeçares.

Sipas raporteve, vetëm pas martesës ata zbuluan se ishin gjysh e mbesë, por pavarësisht kësaj për momentin nuk kanë ndërmend që të ndahen.

TË NGJASHME