E trishtë! Djali dëshiron të ikë nga Shqipëria, e ëma i fsheh pasaportën: Po ne ku do na lësh?

by author

Fenomeni i largimit të të rinjve shqiptar që dëshirojnë të largohen jashtë Shqipërisë ka prekur pothuajse të gjitha familjet tona dhe po rritet gjithnjë e më shumë duke u bërë vërtetë shqetësues.

Advertisements

Në rubriken e ndërmjetësimit në “Shihemi në gjyq”, një i ri 20-vjeçar, i quajtur Luisi ka sjellë në studio nënën e tij, Shaqen. Ai ka dëshirë të largohet jashtë vendit, por nëna e tij nuk e lejon dhe për këtë arsye i ka fshehur edhe pasaportën dhe nuk ia kthen.

Advertisements

Luisi ankohet se Ai si çdo i ri ka dëshirën e tij të lëvizë jashtë shtetit, të provojë fatin e tij ndërsa nën… i ka fshehur dhe pasaportën..

Shaqja nga ana tjeter arsyetohet se ai nuk mund te largohet pasi ata kane nevoje per te dhe ai duhet ti qendroje prane.

TË NGJASHME