Ekipi i grup shpëtimit malor surprizon fëmijët në QSUT(Video)

by author

Një surprizë e bukur ka gëzuar fëmijët e vegjël të shtruar në Spitalin Pediatrik në QSUT, në Tiranë.

Advertisements

Ekipi i Grup Shpëtimit Malor të Shqipërisë, u ka dhuruar fëmijëve dhurata në një mënyrë të veçantë.

Advertisements

Të veshur me kostumin e Babagjyshit, ata realizuan zbritje me litarë dhe u dhuruan fëmijëve dhurata nga dritarja.

TË NGJASHME