Ekspertët: Këndoni gjatë s**sit që të kënaqeni më shumë!

by author

Secili njeri i ka përjetimet dhe emocionet ndryshe gjatë procesit të marrëdhënieve se ksuale.

Advertisements

Por, ekspertët e marrëdhënieve thonë se ka persona të tillë që preferojnë që partneri i tyre të këndojë gjatë sek sit,

Advertisements

shkruan Quora, transmeton Klankosova.tv.

Sipas tyre, njerëzit këndojnë gjatë seksit si një mënyrë për të shprehur më lirshëm emocionet dhe kënaqësinë e tyre.

Ata kanë thënë se ka disa lloje të këndimit gjatë seksit,

si ai i ekzagjeruari që ndodh si përgjigje ndaj emocioneve të forta dhe këndimi më i butë që nënkupton pasionin dhe një tjetër që bëhet në rast ankimi.

Ekspertët thonë se këndimi gjatë seksit, ndër të tjera tregon një siguri dhe përvojë në seks.

TË NGJASHME