Gjen 8 mijë euro në plehra, punëtori i kthen në para të pastra dhe i lë pa fjalë të gjithë

by author

Kevin Ball gjeti një qese të zezë mbeturinash të mbushur plot me mijëra paund me vlerë prej 8 mijë eurosh.

Advertisements

Pas kësaj, kompania ku punonte Kevin ia dorëzoi qesen policisë së Lancashirit në

Advertisements

Angli për të gjetur pronarin e saj. Mirëpo, kaluan muaj të tërë dhe askush nuk i tërhoqi.

Z. Hanson tha: Shpresojmë t`i ndajmë paratë me punëtorët e tjerë dhe disa të tjera t`i japim për bamirësi”. Epo, i gjetën dhe i kthyen në bankë në para të pastra.

Pritën kaq kohë që të gjenin pronarin e tyre, në fund duhet thënë se punëtorët e kësaj kompanie që mbledhin ple.hra i meritojnë paratë.

TË NGJASHME