Gjesti fantastik! Dy berberët shqiptarë qethen zero për tu solidarizuar me gruan me kancer (video)

by author

Një paciente me kanc.er, e cila po i nënshtrohet kimioterapisë ka fituar zemrat e të gjithëve.

Advertisements

Videoja e saj dhe gjesti i dy parukirëve shqiptarë janë bërë virale në rrjet.

Advertisements

Caroline Ross, pasi nisi të përballej me rënien e flokëve, vendosi që të shkonte tek berberët

“Huntsman” për t’i rruar.

Pronari i sallonit Andi Bica vendosi që t’i hiqte frikën dhe sikletin duke vendosur që edhe ata të rruanin kokën.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/08/31/7292541267104255420/640x360_MP4_7292541267104255420.mp4?_=1

TË NGJASHME