Grimieri i njohur shqiptar: Enver Hoxha ka qenë g*y

by author

Dario Doka, grimieri i njohur shqiptar i cili ka pranuar hapur orientimin e tij seksual së fundmi ka bërë një deklaratë lidhur me diktatorin Enver Hoxha.

Advertisements

I ftuar në një studio televizive Doka tha se Enver Hoxha ka qenë “ga y”. Po, mirë e lexuat.

Advertisements

“Enver Hoxha që këta thonë “Çohu Enver”, shkruhet që ka qenë gej. Duhet të sqarojmë diçka, nuk ua prish unë fytyrën se çfarë bëj unë me trupin tim.

Unë nuk po cë noj jetën tuaj, merruni me shqiptarët që vr asin dhe pë rdhunojnë jo me mua. Ata prishin Kombin jo unë.

Unë nëse prek një mashkull nuk e kthej në gej, s’jam ma gjistar, kush ka qejf ka.”-tha Dario Doka.

TË NGJASHME