Gruaja çohet të ushqejë fëmijën, kamarierja i shkruan diçka te pabesueshme burrit në faturë

by author

Të qenit një nënë e një fëmije të vogël dhe ta ushqesh atë me gji në një vend publik nuk është gjithmonë e lehtë, shkruan ShkodraNews. Mund të besojmë se ne kemi përparuar shumë në shoqërinë tonë, por ende sot ka njerëz që kanë mendime të kundërta dhe mund të an.kohen me zë, ose të hedhin vështrime të këqija, kur shohin një grua që po përpiqet të ushqejë me gji një fëmijë të porsalindur.

Advertisements

Të gjithë këtë e di shumë mirë Jackie Johnson-Smith, një nënë amerikane. Ajo i ka ushqyer të tre fëmijët e saj me gji dhe ka parë dhe dëgjuar gjithçka gjatë atyre kohërave.

Advertisements

Por, në të vërtetë, ajo kurrë nuk do të kishte imagjinuar se çfarë ndodhi atë ditë kur doli me familjen e tij për të ngrënë drekë në një restorant.

Gjatë viteve, Jackie Johnson-Smith iu desh të përballonte reagimet e njerëzve që e panë duke ushqyer fëmijët e saj në një vend publik.

“Herë më dhuronin shikime të këndshme, herë shumë të pakëndshme. Kisha shumë sy mbi mua, kështu që shumë njerëz u ndalën për të pare…”, shkruan Jackie në profilin e saj në Facebook.

Atë ditë, ndërsa ajo ishte në restorant me familjen e saj, gruaja kuptoi se foshnja filloi të ishte e shqetësuar për shkak të urisë, shkruan ShkodraNews. Gjëja më logjike ishte qartazi ajo e ushqyerjes me gji brenda lokalit, por gruaja nuk e dinte se si mund të reagonin konsumatorët dhe stafi dhe, si gjithmonë, kishte fr.ikë nga më e keqja.

Sidoqoftë, nuk do ta harrojë kurrë vizitën e saj në këtë restorant.

Edhe pse ishte në një zonë mjaft të rezervuar, ajo vendosi të kërkojë fa.lje dhe të largohej. Nuk donte të shqetësonte askënd brenda sallës dhe kështu doli pa ia kërkuar askush.

Kamarierja e kishte shikuar atë vazhdimisht.

Por ajo nuk i tha asgjë çiftit, ose të paktën jo në fillim.

Por kur Jackie u kthye në tavolinë, ajo menjëherë zbuloi se çka kamarierja mendonte për të.

Burri, ndërkohë, kishte kërkuar faturën dhe kur e mori atë, ai pa që kamarierja kishte shkruar disa fjalë në faturë.

Në faturë shkruhej: “E kam paguar unë një nga pizzat. Falenderoje gruan që e ushqen me gji fëmijën tuaj”. Përshtati: ShkodraNews

TË NGJASHME