Gruaja shqiptare na çudti të gjithëve! “Kapa burrin në shtrat me një femër, i nxora jashtë para komshinjve siç i ka bërë nëna”

by author

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë Driola një grua 45 vjeç e cila ka rrë fyer his torinë e jetës së saj dhe vështirësitë që ka kaluar në jetë.

Advertisements

Ajo tregon se u largua nga familja e prindërve pasi nuk pranoi të mart ohej me një burrë nga fshati, përfundoi në Korçë, pas disa kohësh që punoi në një hotel dhe në du han, ajo shkoi në Pogradec për punë.

Advertisements

Aty u njoh dhe me ish-bashkëshortin e parë ku tregon se në fillim ma rrdh ë nia e tyre ishte e mirë, por më pas e kapi në k r evat duke e tr a dht uar me një femër tjetër.

Mirela Milori: Kur ke njohur njeriun me të cilin ke fëmijën tënd të parë?

Driola: Pasi mbaroi puna tek ho teli, fillova të punoj tek duh ani, kishte shumë njerëz, aty punova 6-7 muaj, mbaroi puna, na i dhanë paratë dhe më pas kërkova punë tek hot eli që isha dhe më tha pronari që e ka zëvendësuar me një punëtore tjetër. Nga aty shkova në Pogradec, fillova të pastroja një rrobaqepësi dhe tek burri i rrobaqepëses që kishte një lokal, pastroja gotat.

Driola tregon se kur shkoi tek një lokal për të pirë ujë, njohu një burrë i cili sapo ishte di vor cuar, ai ishte 45 vjeç, ndërsa kjo 28. Ai filloi ta ng ac m ont e dhe pas disa kohësh filluan të bas hkëj etonin. Jetu an bashkë 2-3 vite dhe më pas erdhi në jetë djali. Ishte martesë e mirë, burri nuk ishte ag r esi v, të rr ih te, të g od is te, ishte njeri i mirë dhe më pëlqeu.

Mirela Milori: Pse u n datë?

Driola: Kur erdhi nga Greqia ky, unë sa kisha lindur Sidritin. Një ditë më dha një 10 mijë lekëshe dhe më tha ik bli ushqime dhe unë shkoj tek dyqani afër shtëpisë, blej gjëra për të ng rënë dhe kur vij unë nuk ma hapte derën. Në dhomë dëgjoja disa zhu rma, i thoja hape derën, im shoq dhe një femër ishin në rrobe. Nuk e di se si e bëri atë gjë, u habita. Kur hyj në dhomë, shqyej derën e kam parë një femër me bur rin tim. Aty përdora d h unë me atë fe mër dhe me bu r rin, i r r a ha të dy. U Mblodhën të gjithë komshinjtë u ha bitën, i n xo ra siç i ka bërë n ëna.

Mirela Milori: Çfarë flet? Ku e gjete gjithë atë f u qi?

Driola: Imagjino e bërë atë f emrën nga turinjtë gjithë g j ak, kur erdhi po l icia…

Mirela Milori: Ua gjynah, jo tek ajo.

Driola: Edhe bu rrit nuk ia lashë k ok ën mënjanë.

Mirela Milori: Nuk ishte fa ji i asaj, ishte fa ji i burrit tënd.

Driola tregon se ndërh yri dhe po li cia dhe u n d anë. Ai i thoshte se e donte, por kujtonte ato p amje dhe nuk e mendonte kthimin me të. Gjy kata ia la dj alin Driolës dhe i ati duhet të pagu ante nga 100 mijë Lekë çdo muaj.

TË NGJASHME