Habit ВIeona Qerreti: Dua Вurrē Që T’më … 3 Herë Në Ditë Dhe Të Më Кēnaq Gjatë Natës

by author

Вleona: Dua b,urrë që t’më rr-ahë 3 herë në ditë dhe të më kë,naq gjatë.

Advertisements

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer

Advertisements

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rr.ahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.

Jo të më rr.ahë, është ideja. Nuk e kisha për dh unë, nuk do doja të promovoja dh unën në familje, por d reqi e mori, burri duhet burrë tani, jo kalama.

TË NGJASHME