Histori troditëse! ‘Motra 19-νjeçe më mori burrin kur isha shtatzënë’

by author

Laura nga Skocia, 30 vjeç ka treguar një histori sh o k u ese të jetës së saj për “The sun”.

Advertisements

Laura ishte e lumtur me burrin e saj Rikkin dhe 5 fëmijët e tyre derisa motra i bëri gjë mën. 30-vjeçarja tregoi se kur ishte shtatzënë me fëmijën e gjashtë, motra e saj Caitlin, 19 vjeç shkonte shpesh tek shtëpia e tyre për ta ndihmuar.

Advertisements

Madje Caitlin shkonte edhe kur e motra nuk ndodhej në shtëpi.Laura filloi të dy s hont e dhe dy sh i met e saj u vërtetuan kur burri e mori në telefon nga puna dhe i tha:

“Nuk të dua më, do lar go hem“. Laura u gjet e vetme me 5 fëmijë dhe telefonoi të motrën për t’i tregua r, por ajo bëri sikur nuk dinte gjë.

Pas një muaji Caitlin nisi të mos i përgjigjej më në telefon të motrës dhe ç/ifti doli publikisht në Facebook duke konfirmuar lidhjen e tyre.

“Nuk e kisha për qëllim që t’i afroja aq shumë. Rikki nisi të distancohej dhe qëndronte thuajse gjatë gjithë kohës në telefon.

Duhet ta kisha kuptuar që e pëlqenin njëri-tjetrin. Kur Rikki vjen për të takuar fëmijët nuk e shoh dot në fytyrë.

Nuk e besoj dot që burri dhe motra më tra dh tuan“, është shprehur Laura.

TË NGJASHME