Historia e dhimbshme e 30-vjeçares shqiptare: Burri ma futi tjetrën në krevat, fIinim bashkë dhe thoshte që ta

by author

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë një grua 30-vjeçare e

Advertisements

cila është martuar në moshën 17 vjeç me da shuri.

Advertisements

Nga marrëd hënia erdhi në jetë një vajzë e cila tani është 11 vjeç.

Ajo rrëfen se celebrimin e ka bërë pas lindjes se vajzës e cila ka mbiemrin saj.

Aktualisht vajzën e mban ba bai i saj, pra gjyshi. 30-vjeçarja rr ëfen se u n da

nga burri i parë sepse ishte xh eloz dhe në vitin 2013 krijoi një tjetër

marrë dh ënie nga e cila erdhi në jetë një vajzë tjetër e cila është 8 vjeç.

TË NGJASHME