Historia prekëse e burrit nga Veriu: U ktheva papritur, dritat ishin fikur, gjunjët mu prenë kur pash gruan me…

by author

Një burrë ka zgjedhur të ndajë historinë e tij me lexuesit e faqes tonë. Ai tregon se bën dy punë që bashkëshortes së tij të mos i mu ngojë asgjë në emigracion, ama përkushtim ajo ia ka kthyer me tr adh ëti. Lexoni historinë sho k u e se të rrëfyer për “ShkodraNews”.

Advertisements

“Unë bëj dy punë që gruas time këtu në em igri m të mos i mungonte asgjë.

Advertisements

Ajo nuk di gjuhën dhe nuk është futur ende në punë. Nuk kemi fëmijë dhe tani edhe po nd a hemi. Ta nis nga fillimi. Unë jam një 35-vjeçar nga Puka dhe prej një jete jetoj në Itali. Këtu mora dhe nusen dhe ajo po in teg rohej pak nga pak.

Por më bëri ha t anë. Më tr adh ëton me një shqiptar, që e ka njohur sapo ka ardhur këtu. Ai tipi shet rrugëve, e kjo aty e ka njohur duke blerë nga ato bizhuteritë idiote të këtyre këtu.

Pak rëndësi ka kjo. Rëndësi ka që i kapa të dy në shtëpinë time.

Që e mbaja me dje rsën e ballit. Nusja më dinte turni i tretë. Por unë atë natë dola nga puna sepse një koleg më kishte bo rxh disa orë zëvendësimi dhe thashë po i bëj surprizë kësaj.

Kur po ngjisja shkallët e pallatit mu prenë gjunjët sinqerisht. Kisha parandjenjë. I bie derës, hiq. E hap me çelës, qetësi e madhe.

Kur futem në kuzhinë i gjej të dy ulur në divan në err ësirë. Nuk po bënin gjë. Por po rrinin në errësirë të shta ngur. Normal më kanë ndjerë mua, e s’ka pasur tipi si të hidhej nga kati 4. Më thanë që janë miq që në Shqipëri.

Më gënjyen, e sipas gruas ai kishte ardhur t’i qante hallin se ishte nd arë nga e fejuara. Po silleshin si të huaj. Donin edhe të më bënin për budalla.

I nxorra të dy jashtë e tani po d ivorcohem. E kam shumë shumë të vështirë, por kështu paska qenë kjo jetë. Ndaj kujdes kur jepni gjithçka për dikë, sepse ai person duhet ta me itojë njëherë. Faleminderit”, shkruan ai.

TË NGJASHME