Historiani i njohur grek i trondit të gjithë! SHQlPTARËT janë të parët e tokës sonë!(Video)

by author

Më në fund një prej emrave më të shquar të Greqisë e ka thënë me zë dhe

Advertisements

figurë se shqiptarët kanë qenë të parët në Ballkan, madje edhe në trojet greke.

Advertisements

Konstantinos Pangalis ka dhënë një intervistë në televizionin “Alter”,

ka tro;nditur shumë opinionin publik në Greqi ndërsa ka folur për identitetin e grekëve të sotëm dhe shqiptarëve.

Pangalis theksoi ndër të tjera, se shqiptarët

janë të parët e kësaj toke dhe se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të dikurshmen.

Këto dhe të tjera detaje ndiqini në këtë bashkëbisedim për televizion ‘Alter’.

TË NGJASHME