I dinim të ndarë prej shume vitesh, Bleona dhe Ganiu na paskan fshehur diçka te madhe, ja për cfarë bëhet fjalë

by author

Lidhja e këngëtarëve shqiptare Bleona Qeretit me Gani Bardhën, ka qenë e komentuar në media para vitesh. Ndarja e gomës bëri bujë dhe ishte një shembull i mirëkuptimit dhe mbajtjes së raportit solide.

Advertisements

Mirëpo historia e ndarjes së dyshes paska pasur detaje të tjera të cilat janë zbuluar tek tani. Bleona dhe Ganiu në regjistrimin e shqiptarëve kanë figuruar të martuar deri këtë muaj, për procedurat e divorcuara në Amerikë të zhvilluara në vitin 2011.

Advertisements

Ky detaj është kuptuar nga një aktvendim i Gjykatës së Apelit në Tiranë të cilët e kanë siguruar ‘Prive.al’, ku Gani Bardha ka kërkuar njohjen dhe dhënien e një fuqie të fuqishme për zbatimin e shitjeve të vitit 2011 nga Gjykata e huaj në Michigan për divorc e çiftit.

Pas marrëveshjes së kërkesës së parashtruar nga z.Bardha, paneli dhe gjyqtarët kanë marrë aktvendimin në të cilët njohin një fuqi për territorin e Shqipërisë divorcuar dhe çiftuar, tetë vite pasi ai ishte bërë në SHBA.

Siç duket nga punët respektive dyshja paskan harruar të ndahen me letra.

TË NGJASHME