I kthejnë 2 mijë lekë kusur, por kur e shikon mirë shtanget në vend dhe ia fut vrapit (Foto)

by author

Ka edhe keshtu! Ndodh që nga shpejtësia lekët e vjetëruara ti ngjisim edhe kështu si në këtë foto.

Advertisements

Fotografia që është kthyer në qesharake është denoncuar në Jeta osh Qejf, ka të bëjë pikërisht në faktin se një pjesë gjysmë e saj teksa është ngjitur nuk korrespondon me pjesën tjetër.

Advertisements

Sakaq qe nga dje fotoja po ben xhiron e rrjetit! Disa thone se personi qe e ka marre kartmonedhen do te kete fat, e te tjere e keshillojne ta ktheje aty ku ja kane dhene!

A keni hasur te tilla raste?

TË NGJASHME