I vuri vetes kafaz në kokë ndërsa çelësin e ka vetëm gruaja e tij, arsyeja do t’ju habisë(Foto)

by author

Duhanpirësët e pasionuar kur vendosin të lënë duhanin përballen me shumë vështirësi. Ata përdorin metoda të ndryshme,

Advertisements

dëgjojnë të gjitha këshilla e rrethit të tyre, përdorin pilula të ndryshme kundër pirjes së duhanit,

Advertisements

por kur asgjë nuk ndihmon, ajo arrihet edhe me metoda radikale, transmeton InfoPress.

Një turk i cili zgjodhi një mënyrë radikale për ndalimin e pirjes së duhanit, është bërë senzacion në rrjetet sociale.

Ai i vuri vetes një kafaz në kokë dhe vetëm gruaja e tij e ka çelësin.

Ajo e hapë atë vetëm kur, burri i saj ka nevojë për ushqim.

TË NGJASHME